لغو سهمیه ۲۰ روز تردد رایگان در محدوده آلودگی هوای تهران بسته ویژه مکالمه و اینترنت در طرح رمضان ۱۴۰۴ بی نهایت همراه اول ترافیک نیمه‌سنگین در جاده‌های شمالی و مسدودی برخی محور‌های غیرشریانی اعلام نتایج نهایی آزمون کارشناسی به پزشکی ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اعلام شد آمار معلمان بازنشسته مشغول در مدارس اعلام شد هشدار هواشناسی برای تهران/ افزایش دما و پایداری هوا در راه است/ غبار محلی در مناطق پرتردد جزئیات مهم جذب ٧۴ هزار نفر در آموزش و پرورش واریز حقوق فرهنگیان از روز پنجشنبه ٣٠ بهمن ماه ۱۴۰۴+ جزئیات ساعت جدید فعالیت میادین و بازار‌های میوه و تره‌بار در ماه رمضان واکنش قوه قضائیه به ادعای وکیل امیرحسین مقصودلو معروف به تتلو مأمور نیروی انتظامی شهرستان ایذه به شهادت رسید تمایل ایرانیان برای داشتن ۲.۵ فرزند/ نرخ باروری کل کشور حدود ۱.۴۴ مجوز استخدام ۸۵ هزار معلم در کشور صادر شد/ تکلیف معیشت معلمان چه می‌شود؟ احراز شهادت ۲ تن از قربانیان حوادث دی‌ماه در یاسوج

یک میلیون و ۹۲۰ هزار بیمه شده جدید در تأمین اجتماعی

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی آخرین آمار بیمه شدگان در این سازمان را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۴:۲۹ - ۱۸ تير ۱۴۰۲ - 2023 July 09
کد خبر: ۱۹۳۴۵۷

به گزارش راهبرد معاصر، میرهاشم موسوی مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی در نشست خبری با رسانه ها،گفت: به طور کلی ما 46 میلیون بیمه شده تحت پوشش سازمان داریم که 18 نوع خدمت منحصر به فرد به آنها ارائه می‌دهیم.

 

وی گفت:در سال 1400 موفق شدیم که بر روی مسائل و چالش‌های اصلی سازمان تمرکز کنیم به طوری که یکی از این چالش‌ها ناپایداری منابع و استقراض بی‌رویه بود. به طورکلی 106 میلیارد تومان ما استقراض داشتیم.

 

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی ادامه داد: ناپایداری به سبب ظرفیت پشتیبانی یکی دیگر از مسائل و چالش‌های عمده سازمان تأمین اجتماعی در سال 1400 بود به طوری که ضریب پشتیبانی 4.1 بود که باید متناسب با تغییر جمعیتی الزاماتی صورت می‌گرفت.

 

موسوی گفت: تغییرات جمعیتی رخ داده شده و تغییر سن امید به زندگی از 55 سال به 75 سال موجب شده بود که ما با این چالش‌ها مواجه شویم، به طوری که بازنشستگی پیش از موعد را شاهد بودیم و در آن سالها 50 درصد از نیروهای ما تحت پوشش بازنشستگی پیش از موعد خارج می‌شدند.

 

وی به یکی دیگر از چالش‌های پیش روی صندوق تأمین اجتماعی اشاره کرد و گفت: عدم اصلاحات پارامتریک یکی دیگر از چالش‌های پیش روی صندوق بود که ما را با مشکلات عدیده‌ای از جمله پایین بودن نرخ بازدهی در حوزه اقتصاد و صعودی بودن هزینه‌های بخش خدمات درمان روبه‌رو کرده بود.

 

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی یادآور شد: مداخلات غیرحرفه‌ای درحوزه اقتصادی مجموعه‌ای مانند شستا و مداخلات سیاسی و انتصابات عناصر مرتبط طبیعتا اقدامات و سیاست‌های اقتصادی سازمان تأمین اجتماعی را تحت‌الشعاع قرار می‌داد و بر همین اساس بود که ما 8 راهبرد را جزو اهداف خود دانستیم و آنها را به مرحله اجرا نشاندیم.

 

وی با اشاره به آخرین آمار بیمه‌شدگان جدید صندوق تأمین اجتماعی گفت: با همت و تلاش همکاران ما بالغ بر یک میلیون و 920 هزار بیمه شده جدید عضو سازمان تأمین اجتماعی شدند و برآوردهای مالی نشان می‌دهد که ماهانه یک‌هزار میلیارد تومان به دارایی‌های سازمان اضافه خواهد شد.

 

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی گفت: پیش از انقلاب تنها 20 درصد از جامعه ایرانی تحت پوشش بیمه‌های اجتماعی قرار داشتند اما این در حالی است که در نظام جمهوری اسلامی ایران این رقم به 73 درصد رسیده و بسیار مطلوب به نظر می‌رسد تا آنکه در مقایسه با کشورهای خارجی دنیا این رقم بسیار متفاوت‌تر خواهد بود.

 

وی یادآور شد: در سال گذشته و سالهای پیشین ما جزو ابربدهکارترین سازمان‌های دولتی در کشور بودیم که توانستیم با همت همکاران و تلاش‌های صورت گرفته تسویه بانکی را انجام دهیم و این جز با همت دولت و مجلس شدنی نبود.

 

موسوی همچنین با اشاره به خدمات درمانی سازمان تأمین اجتماعی گفت: در درمان ما روزانه به یک میلیون و 200 هزار نفر، خدمت درمان ارائه می‌دهیم که 28 درصد از این میزان خدمات را در بحث درمان مستقیم و 72 درصد نیز به صورت خرید راهبردی است.

 

وی گفت: در خدمات سرپایی در سال 1401 نسبت 1400 ما شاهد 18 درصد رشد بوده‌ایم.

 

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی همچنین با اشاره به خدمات کلینیکی به مردم گفت: در گذشته ما تنها 5 تا 6 کلینیک دیابت و فشار خون در کشور را راه‌اندازی کرده بودیم اما در دولت جدید این مراکز به 185 کلینیک دیابت و فشار خون رسیده‌اند.

 

وی ادامه داد: در حال حاضر با 52 هزار مرکز طرف قرارداد همکاری می‌کنیم و همچنین پایبند به این اصل هستیم که این مراکز و طرف‌های قرارداد باید افزایش پیدا کنند.

 

موسوی همچنین با اشاره به بودجه خدمات درمانی سازمان تأمین اجتماعی گفت: در سال 1400، 4500 میلیارد تومان، در سال 1401، 9500 میلیارد تومان و در سال جاری نیز این میزان به 11 هزار و 500 میلیارد تومان رسیده است.

 

وی تأکید کرد: ما 29 پروژه درمانی را امسال به افتتاح خواهیم رساند. در سال گذشته نیز بیمارستان هدایت در تهران و درمانگاه‌ها و کلینیک‌های بسیاری را در اقصی‌نقاط کشور به ویژه مناطق محروم به بهره‌برداری رساندیم. از طرفی باید تأکید کنم که 200 پروژه در حال اجرا داریم که عمده آنها درمانی هستند و امسال به بهره‌برداری خواهند رسید.

 

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی همچنین به کمک‌های سازمان تأمین اجتماعی در بیمه تکمیلی بازنشستگان اشاره کرد و گفت: در مجموع 6 میلیون نفر از خدمات بیمه تکمیلی بازنشستگان استفاده می‌کنند و 4 هزار میلیارد تومان هم هزینه این بیمه تکمیلی می‌شود که ما 50 درصد هزینه بیمه تکمیلی بازنشستگان را تأمین می‌کنیم.

 

وی همچنین با اشاره به سفرهای بازنشستگان در قالب کرامت رضوی مناطق زیارتی گفت: این کار را از سال 1400 آغاز کردیم و 1401 نفر از خدمات رایگان ما برخوردار شدند./ فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار